garagestädning

Garagestädning_webbGaragestädning är en nödvändig och belönande uppgift som kan förbättra både funktionen och estetiken i ditt garage. Oavsett om du har ett stort eller litet garage kan det lätt bli stökigt och oorganiserat med olika föremål som kanske inte har en omedelbar funktion.

Därför är det fördelaktigt att ägna tid åt att städa och organisera ditt garage av flera skäl. Förutom att skapa mer utrymme kan du också enkelt hitta föremål som är användbara för dig.

Processen för garagestädning innefattar flera steg, som att sopa golven, damma av hyllor och ytor, gå igenom lådor och föremål för att bestämma vad som ska sparas, skänkas bort eller kasseras, och att arrangera allting annat på ett logiskt och effektivt sätt. Denna uppgift ger dig möjlighet att eliminera onödiga föremål, skapa utrymme för nya föremål och skapa en mer funktionell och trevlig miljö. Så ta dig tid att ta itu med garagestädningen och se den fantastiska transformationen den kan ge till ditt utrymme!

Städtjänster för Företag & verksamheter

 

Kontakta oss för bokning av möte för genomgång av önskade arbetsmoment och en gemensam bedömning av arbetstid.

Iscella Städ & Servicecenter erbjuder städtjänster för företag mot ett timpris på 330:- +moms. Städtiden baseras på storleken på ytan som ska rengöras och önskade arbetsmoment så att vi har tillräckligt med tid för att slutföra upppdraget med högsta standard av kvalitet och effektivitet.