butikstädning

butiksstädning_webb

Vårt team av skickliga och erfarna städare är fullt engagerade i att ge dig en grundlig städning och desinficeringstjänst och ser till att varje tum av din butik är fläckfri.

Vi är stolta över att använda miljövänliga och högkvalitativa rengöringsprodukter som är pålitliga och ger ultimata resultat. Vi kommer att arbeta med dig för att passa dina specifika behov och anpassade preferenser som stämmer överens med din varumärkesuttryck.

Våra flexibla schemaläggningsalternativ gör det möjligt för oss att anpassa oss till ditt hektiska schema utan att störa ditt arbete.

Vårt skickliga team skapar en varm och välkomnande atmosfär som låter kunderna vilja komma tillbaka igen. Välj våra pålitliga och effektiva tjänster och njut av en ren, fräsch och inbjudande plats som låter ditt företag lysa.

Städtjänster för Företag & verksamheter

 

Kontakta oss för bokning av möte för genomgång av önskade arbetsmoment och en gemensam bedömning av arbetstid.

Iscella Städ & Servicecenter erbjuder städtjänster för företag mot ett timpris på 330:- +moms. Städtiden baseras på storleken på ytan som ska rengöras och önskade arbetsmoment så att vi har tillräckligt med tid för att slutföra upppdraget med högsta standard av kvalitet och effektivitet.