byggstädning

Byggstädning_webb

När du bokar Iscella serviccenter att utföra byggstädning kan du vara säker på att allt avfall, damm och restmaterial från byggprojektet kommer att avlägsnas grundligt, vilket garanterar att din byggarbetsplats lämnas fläckfri och säker för framtida användning. 

Vårt team av skickliga städare använder högkvalitativa verktyg och utrustning för att leverera exceptionella resultat snabbt och effektivt, vilket sparar tid och besvär för dig. 

Oavsett om du behöver städtjänster för en bostads- eller kommersiell byggarbetsplats är tjänsten ”Byggstädning” det rätta valet för dig. 

 

Städtjänster för Företag & verksamheter

 

Iscella Städ & Servicecenter erbjuder städtjänster för företag mot ett timpris på 330:- +moms. Städtiden baseras på storleken på ytan som ska rengöras och önskade arbetsmoment så att vi har tillräckligt med tid för att slutföra upppdraget med högsta standard av kvalitet och effektivitet.

Kontakta oss för bokning av möte för genomgång av önskade arbetsmoment och en gemensam bedömning av arbetstid.

Skicka Förfrågan om byggstädning


KONTAKTINFORMATION:

Bifoga gärna bilder på objektet om det är någgot speciellt ni tror vi behöver veta ex ingrodd smuts, mycket dam/päls, spröjsade fönster. Fönster som öppnar utåt, högt till  tak etc etc Allt för att ni ska få ett så rättvist prisförslag som möjligt