garagestädning

Garagestädning_webbGaragestädning är en nödvändig och belönande uppgift som kan förbättra både funktionen och estetiken i ditt garage. Oavsett om du har ett stort eller litet garage kan det lätt bli stökigt och oorganiserat med olika föremål som kanske inte har en omedelbar funktion.

Därför är det fördelaktigt att ägna tid åt att städa och organisera ditt garage av flera skäl. Förutom att skapa mer utrymme kan du också enkelt hitta föremål som är användbara för dig.

Processen för garagestädning innefattar flera steg, som att sopa golven, damma av hyllor och ytor, gå igenom lådor och föremål för att bestämma vad som ska sparas, skänkas bort eller kasseras, och att arrangera allting annat på ett logiskt och effektivt sätt. Denna uppgift ger dig möjlighet att eliminera onödiga föremål, skapa utrymme för nya föremål och skapa en mer funktionell och trevlig miljö. Så ta dig tid att ta itu med garagestädningen och se den fantastiska transformationen den kan ge till ditt utrymme!

Städtjänster för Företag & verksamheter

 

Iscella Städ & Servicecenter erbjuder städtjänster för företag mot ett timpris på 330:- +moms. Städtiden baseras på storleken på ytan som ska rengöras och önskade arbetsmoment så att vi har tillräckligt med tid för att slutföra upppdraget med högsta standard av kvalitet och effektivitet.

Kontakta oss för bokning av möte för genomgång av önskade arbetsmoment och en gemensam bedömning av arbetstid.

Skicka Förfrågan om garagestädning


KONTAKTINFORMATION:

Bifoga gärna bilder på objektet om det är någgot speciellt ni tror vi behöver veta ex ingrodd smuts, mycket dam/päls, spröjsade fönster. Fönster som öppnar utåt, högt till  tak etc etc Allt för att ni ska få ett så rättvist prisförslag som möjligt